– Jeg må vel bare innrømme at det kiler litt ekstra i magen nå når det begynner å nærme seg, sier hun.

Hår og Velvære som arrangeres lørdag, har holdt til på det samme hotellet siden oppstarten for 30 år siden. Arrangementet er åpent for alle som ønsker å komme innom og titte, enten på utstillerne som er der eller på konkurransene.

Bransjehelg

– Dette er først og fremst ei av de største bransjehelgene på Sunnmøre, med hele 175 personer på middagen lørdag. Men vi ønsker gjerne at folk tar turen innom for å se hva som skjer, sier Linda og legger til at det er helt gratis å stikke innom.

– Likevel får man en billett ved inngangen, og vil være med i trekningen av flotte premier. I tillegg får vi besøk av kjendisstylist Jan Thomas, som både vil være til stede på messen og skal være konferansier under den lukkede middagen lørdag kveld.

Fredag skal det mingles

Men festen tjuvstartes allerede fredag kveld med mingling på Dampsentralen.

– Talen som jeg skal holde under festmiddagen lørdag er allerede ferdigskrevet, så jeg tenkte jeg også skulle få med meg en liten tur innom og mingle litt i kveld. Men først skal jeg treffe resten av styret og så blir det nok litt rigging før vi kommer så langt, sier en spent men svert fattet Oldermann, Linda Bakke Ellingsen.