Hun kommer inn i stillingen med en karrierebakgrunn fra industrigiganter som Shell, ConocoPhillips og Exxon, og har ekspertise innen ledelse, lab teknikk, prosess og kjemi.

– Christine tar med seg omfattende bransjekunnskap og årevis med erfaring til å styre og overvåke vårt moderne anlegg, og vil utvilsomt bidra til fortsatt sterk utvikling og vekst i Slamsug AS, skriver firmaet videre.

– Vi er overlykkelige for at Christine ville ta utfordringen med å ta dette viktige prosjektet videre. Med hennes naturlige engasjement, erfaring og teft for utvikling, var Christine det soleklare førstevalget. Det var kjemi ved første blikk, sier daglig leder i Slamsug AS, Hans-Christian Haugen.

– Det er et utrolig spennende prosjekt. Det er bærekraftig og tar miljøet på alvor. For min egen del får jeg også brukt hele bakgrunnen min istedenfor bare litt av bakgrunnen min, sier Christine Young Kolvik om hvorfor hun valgte å ta jobben i Slamsug AS.

Kolvik, som for tida jobber som Senior Application Engineer i firmaet ChampionX, er bosatt på Hatlane og har både hund, mann og to gutter. Hun eier også et naust nede ved Fjordstien på Hatlane, som gjør at hun bruker mye av fritida si der.

– Det blir mange turer på Fjordstien. Det er en utrolig fin plass. Ellers liker jeg å gjøre gamle ting om til fungerende ting, så huset mitt består av mye jeg har fiksa og gjort om. Jeg har også meldt meg på et pil- og buekurs som begynner neste uke, men jeg kan ikke skryte på meg det som en fritidssyssel enda. Vi får se hvordan det går, forteller hun.