Amanda Bakken Roaldsnes er utdannet siviløkonom og har den sjeldne kombinasjonen av erfaring fra både regnskap og helse. Hun startet 1. august, som administrativ rådgiver og CRM, en ny kombinasjonsrolle som blir utrolig viktig for Varda Care fremover. Hun vil dermed styrke selskapets interne funksjoner samt være et hyggelig kontaktpunkt mot kundene, skriver selskapet i en pressemelding.

– At hun har jobbet som vikar innen helsebransjen med alt fra sykehjem, boliger og BPA gjorde henne desto mer attraktiv. I Varda Care ønsker vi å ha best mulig innsikt i behovene til kundene våre. Helst skulle vi alle hatt noe erfaring innenfor helse. Dette ser vi på som et kjempepluss og et godt grunnlag for Amanda sin nye rolle i selskapet, forteller Myrstad Meldal.

– Jeg gleder meg til å kunne bidra til gode løsninger for helsesektoren. Det å kunne være med på noe helt nytt, som til og med er et lokalt initiativ innenfor velferdsteknologi, fristet. Nå som jeg har fått muligheten, gleder jeg meg over å være i gang, sier Amanda Bakken Roaldsnes.