Kolbjørnsen har siden mai 2023 hatt stillingen som teknisk sjef i selskapet og konsernsjef i VH-gruppen, Trond Erik Skarshaug, er glad for å få Kolbjørnsen med i ledergruppen i selskapet:

– Kjetil har omfattende erfaring i å drive og utvikle prosjekter av ulike størrelser og omfang. Han har en strategisk tilnærming og solid teknisk bakgrunn. Gjennom sin tidligere stilling som teknisk sjef har han fått grundig kunnskap om markedstrender, kundeforhold og arkitekturbransjens beste praksis. Denne ekspertisen vil spille en avgjørende rolle i å videreutvikle Vestlandshus Arkitekter i tiden fremover.

– Det er en dedikert og faglig dyktig gjeng som jeg har blitt godt kjent med. Målet vårt er å utvikle enda mer innovative løsninger for mer miljøvennlige bygg og boliger, forteller Kjetil Kolbjørnsen.

– Jeg har gjennom møter og samtaler med forhandlere fått gode innspill til forbedringer og hva de ønsker seg fra Vestlandshus Arkitekter. Jeg gleder meg veldig til å samarbeide videre med dem, avslutter han.