Emisjonen ble gjennomført for at selskapet skal kunne akselerere sine ambisiøse planer om å bli den ledende og mest fremtidsrettede leverandøren av naturlige sjømatingredienser til det globale matmarkedet. I tillegg til å øke kapitalbasen har selskapet nylig etablert seg i Asia, og fortsetter produkt og markedsutvikling i flere spennende segmenter, heter det videre.

– Vi er veldig glade for å få Skeie teknologi med på laget og for at vi har fått tilført kapital som gir oss mulighet til å satse videre på de markedsmulighetene vi ser ligger tilgjengelig for selskapet. Vi har hatt dialog med Skeie teknologi over en lengre periode og opplever dem som en investor med god erfaring fra å bygge vekstselskaper i et internasjonalt marked. Vi har ved denne transaksjonen fått på plass både et styre og en eiersammensetning som sikrer oss tilgang på kapital og kompetanse som vi vil nyte svært godt av i tiden fremover, sier Elisabeth Maråk Støle, CEO i Seagems Group.

Seagems Group holder til på Ellingsøya i Ålesund Foto: Seagems Group AS

– Seagems er en virksomhet som passer perfekt til vår strategi om å investere iansvarlige og fremtidsrettede selskaper med en god plattform for videre vekst. Selskapet har en unik evne til å fremstille høykvalitets naturlige sjømatingredienser på den mest ressurseffektive måten, og det er noe som allerede har satt betydelig spor hos både kunder og leverandører. Vi ser derfor meget gode vekstmuligheter for Seagems i årene som kommer og er meget glad for å komme inn som aksjonær i selskapet» sier CEO i Skeie teknologi, Håkon Andre Berg,