Amalie Fagerli er 35 år og er kanskje mest kjent som Svenngaarden i sosiale medier og som interiørblogger siden 2010 under samme navn. Hun er gift med Ole Johnny Gamlem (37) og sammen har de jentene Fredrikke på 16 år og Pernille på 14 år, samt mopsen Ella på to år.

Amalie er utdannet interiørkonsulent og i 2013 startet hun opp for seg selv og har drevet med interiørdesign, styling og influensing. I tillegg til å drive for meg selv jobber hun også med markedsføring hos Sigdal Ålesund, Molde og Kristiansund.

Både Amalie og Ole Johnny er begge entusiastiske og kreative og er veldig glad i prosjekter der de kan jobbe sammen. Det kan være alt fra interiør, låve, hytte, gamle biler eller kanskje en sirkusvogn?

– Vi har helt siden vi var 18 og 20 år hatt et eller annet prosjekt på gang, sier Amalie.

For å neve noe av prosjektene har de renovert et hus fra 1934 som nå er solgt. Dette huset ble kåret til «Norges vakreste hjem» i 2011. De har bygget egen hytta som sto ferdig i 2016, renovert et naust, bodd 1 år i en splitter ny leilighet som de fort fant ut at ikke var noe for dem og for tiden holder de på å renovere et småbruk, Svenngården.

På småbruket har de et hus fra 1970 som de nå renoverer samtidig som de bor er.

– Vi har også en låve som vi jobber med «på si» og bygger om til noe helt annet enn et sted for å ha kyr i, forteller Amalie.

Sirkusvogna med storhetstid i Tyskland

Ole Johnny er daglig innom finn.no og denne vogna kom merkelig nok opp som «Foreslått for deg» en dag han var innom.

– Det sier jo litt, sier Amalie med et smil.

Sirkusvogna er fra 1959 og har i sin storhetstid i hovedsak reist rundt i Tyskland og har nok mye historie i veggene.

– Vi har fablet litt om mikrohus som vi kunne sette opp nedom låven, men det ble altså sirkusvogn istedenfor – noe som er mye morsommere og mer «oss», forteller de.

De kjøpte vognen fra en selger fra Hamar og måtte få en svær semitrailer for å få den fraktet til Tennfjord.

– Semitrailere sperret veien i 2,5 time da vognene ble levert hjemme på Svenngaarden, forteller Amalie,

I løpet av våren skal de forbedre grunnen hvor den skal parkeres og så skal de renovere den og muligens leie den ut i sommersesongen.

– Jentene våre er heldigvis like entusiastiske som oss til prosjektet og Pernille er selvutnevnt «daglig leder» i Sirkusvogna, ler Amalie.

– Det klør i fingrene og vi gleder oss til å gå skikkelig løs på prosjektet, avslutter de.