Spissen fra Ålesund er en av mange unge utøvere som drømmer om å spille med det norske flagget på brystet, og er klar på hva han skal fokusere på for å få mest mulig ut av treningsleiren.

– Det er stort for meg å delta på Equinor Talentleir, og det viser at jobben jeg har gjort har uttelling. Jeg får god erfaring som jeg tar med meg til resten av fotballivet. Jeg skal slippe meg løs og vise hva jeg kan, sier Theodor Kvalsund Pedersen.

Imponerte trenerne

Pedersen har vist seg som en spiller med god fotballforståelse og ballkontroll og med en stødig pasningsfot. Hans kvaliteter har gjort inntrykk på og imponert trenerne på talentleiren.

– Jeg blir like imponert hvert år over å se hva slags ferdigheter som vises frem på talentleiren. Spillerne er allerede godt vant med hardt arbeid og dedikasjon, og under talentleiren får de anledning til å pushe og motivere både seg selv og hverandre. Med dyktige trenere til stede er dette den perfekte arena for utvikling av fremtidens fotballstjerner, og Theodor kan bli en av dem, sier fagansvarlig for spillerutvikling i NFF, Håkon Grøttland.