- Som en bank med hjerte for lokalsamfunnet er vi veldig godt fornøyd med å bli hovedsamarbeidspartner for Ålesund Sportsdrill. De er landets ledende sportsdrillklubb og de kan vise til svært gode resultater både nasjonalt og internasjonalt. Det heier vi på, sier Marita Løvik Stadsnes, Regionbanksjef i Sparebank1 SMN.

Godstemning

Stemningen var god under signeringen. Både klubbansvarlig Silje Voldsund Ødegaard og leder i Ålesund Sportsdrill, Lasse Olsen, understreket viktigheten av en god og langsiktig avtale.

- Vi ønsker å bidra til økonomisk stabilitet og trygghet for klubben i et nytt økonomisk klima. Vi står i usikre tider, også framover, og da er det viktig at vi viser at vi har is i magen og varme om hjertet, sier klubbansvarlig Silje Voldsund Ødegaard.

En ledende sportsdrillklubb

-Ålesund Sportsdrill ble etablert i 1993 og er landets ledende sportsdrillklubb. Vi har nå 90 aktive jenter fra 6-19 år og 110 medlemmer. Vi har fokus på både topp og bredde. Internasjonalt har klubben gjort det historisk bra, med gull til junior- paret i Spania som det store høydepunktet. I VM i Italia hadde vi fire deltakere, hvor alle gjorde det fantastisk. Klubben skal arrangere nasjonal konkurranse i mars/april, forteller Lasse Olsen, og er svært imponert over nivået i klubben:

-Sportsdrill er en krevende idrett der det stilles store krav til fysikk, koordinering og innlevelse- En unik idrett som kombinerer dans, turn og drillteknikk til musikk, forklarer han.

Viktig med mangfold

- Aktive barn og unge skaper aktive lokalsamfunn, og det vil vi i Sparebank 1 SMN støtte opp om. At man kan tilby mangfold og inkludering i idrett og fysisk aktivitet er avgjørende for et samfunn. Som en sosial oppvekstarena, for barn og unges psykiske og fysiske helse og for å hindre utenforskap, avslutter Marita Løvik Stadsnes.