Etter åtte år med Lars Elling Bjåstad som både konsernsjef i Veøy-konsernet og daglig leder i Veøy Møre, skal Lars Christian Skage nå overta rolla som daglig leder. Bakgrunnen er at Veøy ønsker å styrke ledelsen, særlig knytta til at selskapet skal flytte inn i nytt terminalbygg på Digerneset tidlig neste år, går det fram av ei pressemelding.

Skage var yrkessjåfør i Veøy og SRB fram til 2007, men gikk da til Schenker, der han har vært fram til nå. I Schencker har Skage vært både befrakter til utland, avdelingssjef for utland og, sist, distriktssjef for avdeling Stryn, Ålesund og Molde. Nå kommer han altså tilbake til Veøy Møre for å innta lederstolen.

Lars Elling Bjåstad fortsetter som konsernsjef og vil fremdeles ta del i utviklinga av Veøy Møre AS og de andre selskapa i konsernet gjennom styrearbeid og generell oppfølging.

Veøy Møre AS har 90 medarbeidere, mer enn 50 lastebiler og en årsomsetning på rundt 160 millioner norkske kronr. Selskapet har i dag hovedkontor på Vegsund i Ålesund, men flytter tidlig neste år til Digerneset. Veøy Møre er en del av Veøy-konsernet, som har avdelinger i Trondheim, Orkanger, Molde, Åndalsnes, Ålesund, Bergen, Haugesund, Stavanger, Kristiansand, Sandefjord og Oslo. Med til sammen mer enn 700 ansatte og mer enn 400 lastebiler er konsernet et av de største privateide transportselskapa i Norge, ifølge pressemeldinga.