Mo er fra Hessa og har utdannet seg ved Universitetet i Tromsø. Der fullførte han først en tverrfaglig bachelorgrad i politikk, økonomi og filosofi, før han bestemte seg for at økonomi var veien videre og tok en mastergrad i samfunnsøkonomi, som nå kommer Kystverket til gode.

– Motivasjonen min for å begynne i Kystverket er de varierte arbeidsoppgavene som berører så mange forskjellige deler av samfunnet og samfunnsøkonomien. For meg vil denne jobben være en unik mulighet for å ta i bruk hele utdannelsen min, sier Mo, som gleder seg til å ta fatt på jobben i hjembyen.

Nervik er også hjemflytta sunnmøring, med røtter på Sula. Etter 24 år med utdanning og jobberfaringer fra Oslo, har han valgt å vende hjem. Som siviløkonom har han jobbet innenfor en rekke bransjer og selskaper, deriblant Statkraft, VG og nå senest TV-teknikkleverandøren NEP Norway.

– Jeg søkte stillingen i Kystverket fordi jeg ønsker å bruke og utvide min kompetanse og erfaring i en spennende organisasjon med et særdeles viktig samfunnsoppdrag, forteller Bjørn og legger til at han alltid har vært glad i sjø og maritime miljø.

– Nå ser jeg veldig frem til å ta fatt på arbeidsoppgavene og bli bedre kjent med nye kolleger, avslutter Nervik.