Arrangementet var åpent for alle, og det møtte gjester i alle aldre - fra ungdommer til godt voksne.

– Programmet var svært variert, og kanskje er det årsaken til at det appellerte til både ung og de godt voksen, tror Banksjef Eirik Kavli.

Variert program

Etter at banksjefen hadde ønsket alle velkommen, var det Marielle Furnes Mannseth fra Norwegin Hydrogen som redegjorde for selskapets planer fremover både på Hellesylt og i Ørskog. Hun benyttet også anledningen til å visualisere det som skjer i prosessen med å skape hydrogen. Hun ble etterfulgt av Harald Strømmegjerde fra Brennevinsgrova i Sykkylven.

- Vi fikk bli med ham på reisen fra den spede begynnelse hjemme i garasjen, til dit de er i dag. Og fikk også vite litt om planene fremover. Det er imponerende å se hva han har fått til, og det blir kjekt å følge med på reisen videre, sier Kavli.

Lokal mat og underholdning

I pausen ble det servert lokal mat fra Sjøholt og det var Magnus Seime Legernes fra Vikebukt som underholdt. Han går på Jazzlinja ved Molde Videregående Skole og har klare ambisjoner om etter hvert å kunne leve av musikken.

En spennende historie

Etter pausen var det klart for den største «rockestjerna». Da holdt nemlig Lars Monsen et times foredrag om livet og noe av det han har vært med på. i tillegg lettet han også litt på sløret i forhold til ting han har på gang i tiden som kommer.

– Vi kan trygt si at både Monsen, de andre bidragsyterne, og alle de fremmøtte, levde opp til forventningene våre og gjorde dette til et svært vellykket arrangement, avslutter en veldig fornøyd banksjef, Eirik Kavli.