Eller en Polestar space, som de egentlig liker å kalle dette. Den første spacen ble åpnet i 2019 i Oslo, og siden har de åpnet slike visningspunkt i Stavanger, Trondheim, Bergen og på Fornebu.

En annerledes kjøpsopplevelse

Når du besøker en Polestar space, vil du bli møtt av Polestar-spesialister, ikke den tradisjonelle bilselgeren. Kjøpet må du nemlig gjennomføre selv – på nett, enten fra spacen eller hjemmefra.

– Polestar er hittil i år er den tiende mest solgte bilmodellen i landet, og vi har nå levert over 10 000 biler siden utleveringene av Polestar 2 startet sommeren 2020, forteller kommunikasjonssjef i Polestar Norge, Kristin Fjeld.

De forventer at porteføljen vil vokse raskt, ettersom det planlegges å lansere fire nye elbiler de neste fem årene. Først ut er den elektriske SUV-en Polestar 3, som hadde verdenspremiere 12. oktober i år.

– Modellene våre selges digitalt, samtidig som vi øker tilgjengeligheten for å se og oppleve bilene fysisk, på ulike steder rundt om i landet. Vi ønsker å tilby norske kunder og interesserte muligheten til å utforske Polestar på den måten som passer dem best, sier Fjeld.

Serviceavtale

– Polestar har et samarbeid med Volvo om service- og verkstedstjenester, og skulle noe oppstå med bilen, vil du der bli møtt av din egen, personlige Polestar-tekniker, avslutter Kristin Fjeld.

De forventer å være klare med spacen i Ålesund i løpet av desember.