Etter en imponerende prestasjon under distriktsmesterskapet i Trondheim, skal Kaula improteater representere regionen Midt-Norge i denne prestisjefylte konkurransen, som arrangeres som en del av Teaterdagene på Lillehammer 16. september.

Laget består av de fem talentfulle damene Christine Relling, Elisabeth Hessen, May Kristel Vegsund Johanson, Ragnhild Overå Rovik og Elin Lovinda Brandt Bae. De håper å levere en uforglemmelig teatersportforestilling og kjempe om tittelen som Norges beste improvisatører.

– Vi er veldig fornøyde med å ha gått videre til NM, men det er klart at vi har fått blod på tann og vil nå helt til topps når vi først har sjansen. Vi håper å bemerke oss og spiller for å få navnet på slegga. Vi skal ha et enketema i forestillinga vår med en rød tråd, som vi håper dommerne setter pris på. Vi skal hvert fall gjøre vårt beste for å gå helt til topps, sier leder for Kaula improteater, Elisabeth Hessen.

NM i Teatersport arrangeres av Norsk Amatørteaterforbund, og vinnerne kan glede seg ikke bare over heder og ære, men også over å få lagnavnet sitt på den ettertraktede forgylte vandrer-slegga.

Kaula improteater har tidligere deltatt i NM, men denne gangen er de fast bestemt på å gjøre det enda bedre og forhåpentligvis nå helt til topps.