Endringene som har blitt gjort innebærer blant anna en større satsing på bar- og scenedelen, samt utvidelse av åpningstidene. Tidligere har denne delen av T2 kun vært åpen i forbindelse med events og arrangementer, men nå skal det holdes åpent hver dag.

– Nå er målet at vi skal bli en bar som holder åpent hver dag. Vi kommer til å ha et mer utvida tilbud enn vi har hatt tidligere. Vi har ulike typer events som quiz, musikkbingo og konserter, og dette skal vi fortsette med selv om vi nå skal være en egen bar, sier bar- og arrangementssjef, Maiken Aas.

– Vi vil skape en sosial plass for folk. Dette stedet har et stort potensial som vi bare har benyttet oss av ved events. Men nå vil jeg at folk kan benytte seg av dette vakre stedet hele tiden, tilføyer David Langa, som er daglig leder på T2.

Biljardbord er blant aktivitetene som kundene kan kose seg med i bardelen på T2. Foto: T2

Spill og aktiviteter

For å gi et mer helhetlig barinntrykk, har gått til anskaffelse av diverse spill og typiske baraktiviteter for å fylle lokalet. Hittil har de fått inn flipperspill, brettspill og biljardbord, men lover at det er mer i vente.

– Vi ser på den del ting, men vi har ikke helt bestemt oss enda. Vi har fått helt egen Instagram og Facebook for bar- og scenedelen og kommer til å oppdatere mye fremover, så folk må bare følge med, sier Maiken Aas med et lurt smil.

Rockevibber

Barsjefen opplyser videre at T2 også kommer til å fokusere mer på en bestemt målgruppe når det kommer til musikk og hvilken «vibe» de ønsker å ha i baren. Da T2 åpnet ble det annonsert som en rockeplass. Dette har de derimot gått litt vekk fra, men har nå bestemt seg for å gå mer tilbake i den retningen.

– Her har vært mye forskjellig frem til nå, men med endringene som blir gjort, ønsker vi å fokusere mer på den musikken som ble lovet før vi åpnet. Målgruppa blir mer mot rockemiljøet. Spesielt på konsertene våre kommer vi til å fokusere mer på rockesjangrene, og det blir også den musikken vi kommer til å spille mest på det daglige, utdyper Aas.

Hun tror ikke denne innsnevringen av målgruppe vil gjøre at folk som ikke faller inn under rockemålgruppa faller vekk. Barsjefen ser heller positivt på det og tror det at T2 blir en dagsåpen bar vil tilføre bylivet mye.

– Vi ser heller på det som en mulighet for de som ikke faller under den målgruppa til å oppdage det og komme mer inn på den siden. Uansett tror jeg det vil skape mer liv til huset og vil gjøre veldig mye for dette området. Vi er veldig spente og gleder oss veldig til å se hvordan det blir, men jeg tror det blir en fin harmoni mellom restauranten og baren, der de to delene kan dra nytte av hverandre, avslutter Maiken Aas.