Allerede på NMs første dag markerte Selma Remøy Kvalsund seg. På distansen 200m bryst svømte hun jevnt raskt og satte ny klubb- og kretsrekord på distanse med tiden 2:35,24, noe som holdt til junior bronsemedalje.

15-åringen fortsatte å imponere også på fredagen, denne gangen på 200m medley. Der satte hun ny personlig rekord med tiden 2:24,15, som var godt nok til å ta junior sølvmedalje på distansen. Prestasjonen gjorde at hun også kvalifiserte seg til seniorfinalen, hvor hun igjen satte personlig rekord med tiden 2:23,34. Det holdt til 5.-plass.

Medaljesankingen under NM i kortbane var imidlertid ikke over for Selma Remøy Kvalsund. På lørdagen var det klart for 400m medley, som endte med nok en sølvmedalje i juniorklassen og hennes tredje NM-medalje i stevnet.

Personlige rekorder

Utenom NM-medaljene til Selma Kvalsund, presterte også de andre utøverne til Aalesunds svømme- og livredningsklubb godt under NM Kortbane. På torsdagen satte Olve Forås ny personlig rekord på 50m butterfly med tiden 25,56 – en forbedring på 0,78 sekunder. Deretter fulgte kvinnenes stafettlag, bestående av Tuva Wik, Selma Kvalsund, Eva Ulstein og Filippa Rahnel, opp med å sette ny rekord på 4x50m medley med tiden 2:05,23.

Olve Forås fulgte opp sin personlige rekord på 50m butterfly med en ny personlig rekord på 100m butterfly på fredagen. På denne distansen forbedret han tiden sin med nesten to sekunder og endte med å svømme inn på tiden 57,47. I tillegg gjennomførte kvinnenes stafettlag en god 4x100m fristil-stafett og kom i mål på tiden 4:00,93, som er fire sekunder raskere enn deres forrige beste tid.

Lørdag ble også en god dag i bassenget for AaSLK. Pedro Aure, som konkurrerte for første gang i dette NM, svømte inn til ny personlig rekord på 200m butterfly, før Olve Forås fulgte opp med sin tredje bestenotering i mesterskapet, denne gangen på distansen 100m fri. Dagen ble avsluttet med ny personlig rekord for kvinnenes stafettlag på 4x100m medley.

NM Kortbane ble avsluttet med at Olve Forås satte ny PB på 50m fri og at Pedro Aure forbedret tiden sin på 200m fri med 2,5 sekunder. Selma Kvalsund og Tuva Wik i 100m fri og gjennomførte gode løp, mens stafettlagene i 4x50m fri og 4x50m medley mix svømte inn til nye bestetider.