Firmaet har holdt til på forskjellige lokasjoner på Ålesund storsenter i over 30 år, nå sist i nabolokalet til Aseco, like ved Farmor Ingvarda. Nå har de flyttet butikken til et nytt lokale på storsenteret, og vil fremover holde til i det gamle lokalet til Chess frisør, midt mellom Nuvaa og TGR.

– Dette er en veldig fin plass og fin lokasjon. Vi hadde litt liten plass der vi var tidligere, så det er veldig kjekt å få større plass til å stille ut og vise fram alt det faglige. Vi var også litt bortgjemt før, men nå ligger vi mye mer sentralt og midt i smørøyet, sier butikksjef Camilla Pedersen og salgsleder Anette Solevågseide.

Den nye butikken til Arthur Rønnestad sett fra inngangen. Foto: Kristian Moe

Mer synlig

Økt synlighet er noe både Pedersen og Solevågseide trekker fram som en stor fordel med å flytte butikken. Etter å ha vært på storsenteret i over 30 år, har Arthur Rønnestad fått mange kunder i sentrum, både bedrifter og private kunder.

– Det som er litt annerledes med oss som rørleggerbutikk er at vi ligger på et senter. Siden vi har fått så mange kunder i sentrum, er det bra at vi nå kan vise oss på en skikkelig bra plass. Det er mange som setter pris på å komme hit istedenfor å måtte kjøre inn på Moa, og nå kommer de til å gå mer rett på oss. Man ser oss mye tydeligere fra flere plasser, så det blir en stor forskjell, mener Pedersen og Solevågseide.

Hvordan vil kundene og folk merke forskjell fra tidligere?

– Vi har større lokaler, flere tilbud og får muligheten til å bli mye mer interaktive med kundene våre. I tillegg har vi plass til flere utstillinger, blant anna vaskerom, som vi ikke har hatt før. Så flere utstillinger kommer i tillegg til alle de andre småtingene vi tilbyr som folk trenger til bad, sier Camilla Pedersen og Anette Solevågseide.

Det er plass til flere utstillinger i den nye butikken. Foto: Kristian Moe
Utstilling av vaskerom er helt nytt. Foto: Kristian Moe