– Beslutningen om å forlate stillingen min var ikke enkel, men drevet av et ønske om å utforske både nye horisonter og en ny bransje etter snart 20 år i byggebransjen, forteller Lars Erik Vinje.

– Jeg er svært stolt over det vi har oppnådd de siste tre årene, og av den jobben alle mine dyktige kollegaer gjør for en mer bærekraftig byggebransje. Heldigvis får jeg muligheten til å være med på denne spennende reisen videre i som en del av styret. Det er jeg veldig glad for, avslutter Vinje.

I gang med å finne erstatteren

Terje Bøe, som er administrerende direktør i Spilka Industri og styreleder i Spilka Building Solutions, sier følgende om lederskiftet:

– Lars Erik har ledet Spilka Building Solutions i en oppstartsfase frem til et nasjonalt kjent selskap i byggebransjen. Selskapet går nå inn i en ny fase der kommersielle mål settes høyere på agendaen. Jeg er svært glad for at Lars Erik blir med videre i utviklingen av Spilka Building Solutions fra en styreposisjon, og ser frem til å samarbeide videre med han der. Vi har så vidt kommet i gang med søk etter ny daglig leder, men vi registrerer at stillingen får betydelig positiv oppmerksomhet. Jeg er trygg på at vi skal finne en god kandidat som kan ta Spilka Building Solutions videre til neste fase i Norge og Europa, sier han.