Likevel ingen tvil om at 18-åringen fra Senegal blir kreditert sin første eliteseriescoring.

Dermed 3-2 over Sarpsborg08 i en kamp som lenge så ut til å ende med poengdeling. Dermed også seier nummer to på rad, og gnisten som ble tent etter seieren over Tromsø i forrige kamp er på vei til å slå ut i full fyr.

Om den blir slik – og en uvirkelig ståplass – er vel fortsatt helt i det blå. Avstanden opp til kvalikplassen virker fortsatt meget lang, men ingen tvil om at AaFK er i en god stim og da er det jo lov å tro på et aldri så lite mirakel.

At seiersmålene har kommet helt på tampen av de to siste kampene viser også styrke og moral, og vil utvilsomt gi mye energi inn i de kommende fem seriekamper.

Foranledningen til søndagens seiersmål startet med en hurtig kontring fra egen banehalvdel. Først til Ebiye Moses, videre til Markus Karlsbakk som først førte ballen litt innover langs 16-meterstreken før han sendte ballen videre til Moctar Diop.

Som viste skikkelig glede da han der og da skjønte at han hadde gjort noe stort. Også et fåtallig skuffende tilskuerantall og hans lagkamerater var naturligvis med på jubelen, og nok et synlig bevis på at det er mye morsommere å vinne enn å tape fotballkamper.

Markus Karlsbakk og Bjørn Martin Kristensen sørget for hver sin scoring i første omgang. Karlsbakk utlignet først til 1-1 på et sikkert straffespark, før Kristensen like etter druste ballen kontant i nettet fra skrått hold. Honnør til Erlend Segberg for utsøkt assist i forkant av 2-1 scoringen.

Ved pause stod det imidlertid 2-2 etter at gjestene fra Sarpsborg utlignet etter corner. En scoring som kanskje burde vært unngått, fra tribunesiden virket den nemlig nokså lettkjøpt.

Men okke som, hvem bryr seg når denne kvelden tilhørte AaFK.