Skandi har gjort seg bemerket ved å presentere et nøye utvalg av skandinaviske designmerker innen klær, møbler og interiør, og i løpet av sine to driftsår har de opparbeidet seg en betydelig kundemasse. Nå tar de opplevelsen til et nytt nivå ved å etablere et lekkert showroom på St. Olavs plass, i Notenesgata 12 – midt i Ålesund sentrum, heter det videre.

– Det blir veldig kjekt å nå kunne invitere kundene inn til et hyggelig og inspirerende sted. Det blir ikke en tradisjonell butikk, men et lite showroom. Gjennom denne satsingen i Ålesund sentrum, håper vi å berike byen med enda et spennende konsept, og introdusere både kjente og ikke fullt så kjente skandinaviske merkevarer til alle som bor i og rundt Ålesund, forteller gründer og daglig leder, Tone Østensen.

Det er i disse lokalene på St. Olavs plass selskapet nå er i ferd med å etablere showroom. Foto: Kåre Stig Nøstdal

Endret planene

I en tid preget av betydelige endringer og uro i markedet, har Tone Østensen og Monica Ugelvik, gründerne av SKANDI, måttet takle en rekke utfordringer og ta tøffe beslutninger i løpet av de to årene siden selskapet ble etablert. Den gangen gikk de også ut i media og delte optimistisk at SKANDI på sikt ville etablere en butikk. Men ting gikk ikke helt som planlagt:

– Dessverre måtte vi legge denne ambisiøse planen til side som en del av våre strategiske endringer på grunn av de ustabile markedssvingningene. Når det er sagt, så er vi veldig glade for at vi nå etablerer et mindre skalert konsept med dette showroomet, og for at vi kan gjøre det midt i bysentrum, sier Østensen.