1. Har dere en særegen juletradisjon i familien? Det må være at min eldste sønn lager og dekker opp med all julematen på julaften.

 2. Hvis du kunne være en av de tre vise menn, hva slags gave ville du ha tatt med til Jesusbarnet? Et weekendopphold i Ålesund.

 3. Hvis snøen i jula var laget av sjokolade, hvordan tror du det ville påvirket juletradisjonene? Da hadde vi vel est ut som noen værballonger alle mann, og resten kan man bare tenke seg.

 4. Hvordan pleier du å pynte juletreet ditt? Det er jo ferdig pyntet; det er bare å pakke det ut og stæsje det litt opp med røde kuler.

 5. Hvis du kunne bytte ut reinsdyrene til julenissen med hvilke som helst dyr, hvilke dyr ville du valgt og hvorfor? Det måtte bli hunder, for de er menneskets beste venn.

 6. Hva spiser du på julaften? Oi, det jeg makter av fåreribbe, svineribbe, sosisser, samt alt av tilbehør.

 7. Hvis Rudolf plutselig kunne snakke, hva tror du han ville sagt? «Det er kjempekjekt å glede andre.»

 8. Hvilken julesang er din favoritt og hvilken julesang synes du er mest irriterende? Det må være «Jingle Bells Rock» med Bobby Helms. Er ikke så glad i «Last Christmas» med Wham.

 9. Hvis du kunne bytte ut julenissen med en annen karakter, hvem ville det vært? Min far, Wilhelm. Jeg glemmer aldri da han hadde kjøpt en eske med marsipannisser til meg.

 10. Hva er den beste julefilmen du har sett? Home Alone / Alene hjemme

 11. Ville du heller feire jul uten juletre eller uten julemat? Da blir det julemat på lillejulaften og juletre på julaften.

 12. Hvem i Ålesund ligner Sulamannen på? Bjørn Jonson Dale.

 13. Hvor lenge er det innafor å ha julepynten oppe etter nyttår? En ukes tid.

 14. Hvordan feirer du nyttårsaften? Med kalkun, familie og venner. og så ser vi på fellesfyrverkeriet på Borgundfjorden.

 15. Hvis du kunne velge en superkraft for det kommende året, hvilken superkraft ville du valgt? Å fjerne bekymringer.

 16. Hvis du kunne feire nyttårsaften hvor som helst i verden, hvor ville du valgt og hvorfor? Times Square i New York. Mange år siden jeg var I USA.

 17. Har du noen nyttårsforsetter for det kommende året? Bare å fortsette å trene og prøve å holde meg i form.

 18. Hva er det mest spennende du ser frem til i det kommende året? Hmm, å overlate ansvaret og børa på Matverten Stuen til Kari-Anne og resten av gjengen (prøver atter en gang).