– Vi har valgt å legge lista litt lenger ned. Frem til nå har vi drevet litt high-end, men velger å tilpasse oss markedet og gjøre en konseptendring. Vi håper å trekke flere folk til gågata, samtidig som vi finner noe vi kan drifte hele året, sier Ivar Breivik.

Bar med asiatisk mat

Den nye menyen er inspirert av Asia, og kommer til å inneholde retter fra det japanske, kinesiske og thailandske kjøkkenet - alt tilberedt av proffe, asiatiske kokker.

– Asiatisk mat er i vinden nå og tiltaler oss nordmenn. I tillegg har vi veldig mange dyktige, asiatiske kokker som skal tilberede maten, sier Breivik.

Fumo skal derimot fortsatt være en gin-bar, med over 100 typer gin og fokus på norskprodusert gin.

– Det er ingen andre som har gjort det og det er mye spennende man kan gjøre med gin. Fumo er en bar som serverer asiatisk mat, ikke en asiatisk restaurant, påpeker Ivar Breivik, før han avslutter med å fortelle at «nye» Fumo åpner i løpet av uka.