Aqua ble nylig nominert til tre Grammy-priser for samarbeidet med Nicki Minaj og Ice Spice, og er nå klar til å ta fatt på verden igjen med et energisk og fascinerende liveshow!

– Dette blir det første showet Aqua gjør på sin skandinaviske turné, som nesten utelukkende gjøres i hovedstadene. De kommer med en stor produksjon, så her er det bare å gjøre seg klar for et fyrverkeri av et show og en 90-tallsfest du sent vil glemme, sier Ante Giskeødegård i Momentium.

Bandet fikk sitt verdensomspennende gjennombrudd i 1997 med debutalbumet «Aquarium», med hitsingler som «Turn Back Time», «Doctor Jones» og ikke minst «Barbie Girl». Sistnevnte ble ved utgivelsen i mai 1997, et globalt fenomen, og fikk alle til å synge med på «I'm a Barbie Girl, in a Barbie World». Singelen toppet hitlister over hele verden og ble en umiddelbar klassiker.

Bandet har solgt utrolige 38 millioner album og 7 millioner singler. Tidlig i 2022 nådde musikkvideoen til Barbie Girl mer enn én milliard visninger på YouTube og fortsatt blant de mest brukte sangene på Instagram Reels globalt.

– Vi anbefaler å være tidlig ute med å sikre deg billetter om du vil ha med deg en fantastisk festkveld med en perlerad av hitlåter fra 90-tallet i Ålesund i slutten av oktober, oppfordrer Ante Giskeødegård.

Billettene til konserten går i salg fredag 15. mars.