Laura Gashi har signert en kontrakt ut 2024 og blir klubbens andre signering før kommende sesong. Den 21 år gamle midtbanespilleren kommer til AaFK Fortuna med mye toppfotballerfaring etter å ha spilt for flere klubber i Toppserien, deriblant Rosenborg/Trondheims-Ørn, Lyn og LSK Kvinner, hvor hun har vært de siste to sesongene.

I november ble det bekreftet at Gashi var ferdig i LSK Kvinner etter sesongen, og nå er det klart at hun skal spille i 1. divisjon for AaFK Fortuna i 2024.

– Det er veldig spennende med noe nytt. Klubben har gode fasiliteter, virker veldig proff og føles som en klubb i Toppserien. Jeg følte meg veldig ønsket her og har selv et ønske om å være med på å hjelpe AaFK Fortuna til å rykke opp til Toppserien. I tillegg ble jeg veldig trigget av tankene Ruben og Frode hadde rundt min rolle i laget. Det høres lovende ut for min utvikling, så det er derfor jeg valgte å komme hit, sier Laura Gashi.

AaFK Fortuna-trener Frode Fagermo er svært fornøyd med signeringen, og er full av lovord når han omtaler nyervervelsen.

– Vi har gjort ei kjempesignering. Laura er en spillertype vi ikke har, med et veldig høyt ferdighetsregister, ekstremt godt blikk for spillet og som er flink til å åpne opp motstandere med og uten ball. Hun kommer til å tilføre oss masse toppfotballerfaring og noen kvaliteter som vi ikke har fra før, så dette er ei veldig spennende signering, sier han.