– Det er en glede å bli valgt som leverandør av Karstensen Skipsverft, en anerkjent aktør innen skipsbygging og -reparasjon i sitt segment, sier Fredrik Mordal Hessen, Head of Sales & Business Development hos Anda-Olsen AS og legger til:

– Dette oppdraget viser den tilliten industrien har til vår teknologi og vår evne til å møte strenge krav til pålitelighet og ytelse.

Egenutviklede serie

UPSene, som er del av Anda-Olsens egenutviklede serie Anda Power Solutions (APS), vil sikre kontinuerlig og stabil strømforsyning til kritiske systemer ombord på skipene som Karstensen Skipsverft bygger. Dette er essensielt i maritime operasjoner hvor selv små avbrudd kan ha alvorlige konsekvenser, skriver de i pressemeldingen.

– Leveransen til Karstensen Skipsverft bidrar til å styrke vår internasjonale tilstedeværelse og evne til å utvikle løsninger som møter de unike kravene til forskjellige markeder, legger Hessen til.

Anda-Olsen AS har hovedkontor i Ålesund og leverer innovative og pålitelige løsninger til blant annet maritim industri, infrastruktur, datasentre og akvakultur.