Byrået Peil i Ålesund skal utvikle design, nettside og skiltkonsept for møtepunktet med bibliotek, kulturskole, museum og opera.

Peil er et byrå som kombinerer strategisk og kreativ kompetanse som skaper design og historier som bygger sterke merkevarer. De vant oppdraget i tøff konkurranse med andre byråer. Kvalitet i løsningsforslag og leveranse var hovedkriteriene Normoria vurderte, heter det videre.

– Dette er virkelig et drømmeprosjekt for oss. Å arbeide med arkitekter, interiørarkitekter, kulturarbeidere og ikke minst folk flest som skal bruke Normoria gir oss mye energi. Den skal bli til god design, sier byråleder Kristin Bjånes i Peil.

– I hjertet av Kristiansund tar nå Normoria form. Vi gleder oss til å ønske små og store velkomne til opplevelser og aktiviteter. Peil er den riktige partneren for oss for å finne et designprogram som både skaper oppmerksomhet og gjør nytten slik at folk finner kulturopplevelser og -aktiviteter i det nye møtepunktet på Nordmøre, forteller daglig leder Asgeir Bahre Hansen i Normoria.