Flåten var ca. 15x30 meter, hadde to etasjer og ble brukt i forbindelse med fiskeoppdrett. En av personene som var på flåten, er bekreftet omkommet, og pårørende er varslet. Krimteknisk er på stedet, og politiet oppdretter sak, melder politiet.

Politiet meldte først om ulykken klokken 8.40 fredag morgen.

Alvorlig ulykke på Hofseth sitt oppdrettsanlegg i Stranda

Ulykke skjedde ved et av Hofseth sin oppdrettsanlegg i stranda og etter ulykken sendte de ut følgende pressemelding:

«- I dag tidlig har det skjedd en alvorlig ulykke på et av Hofseth sine oppdrettsanlegg i Stranda kommune. Vi sender ut denne pressemeldingen for å informere om hendelsen, og for å dele den begrensede informasjonen vi har for øyeblikket.

På nåværende tidspunkt har vi begrenset informasjon om ulykken og hendelsesforløpet. Ulykken resulterte i tapet av en av våre dyktige kollegaer. Våre tanker og dypeste kondolanser går til den avdødes familie og våre kollegaer.

Vi samarbeider tett med nødetatene som er på stedet, og gjør det vi kan for å bidra til å håndtere situasjonen.

Det var totalt fire personer til stede da hendelsen inntraff på ulykkesstedet. Hva som har forårsaket ulykken er foreløpig ukjent, men vi har fått rapport om en eksplosjon på anlegget, og at dette har fått fatale konsekvenser. Politiets etterforskning er i gang for å avdekke årsakene til hendelsen.

De pårørende og våre ansatte har vår høyeste prioritet. Vi jobber aktivt med å håndtere situasjonen på best mulig måte, og tilbyr all nødvendig støtte og assistanse pårørende og våre ansatte.

For ytterligere informasjon oppfordrer vi mediene til å ta kontakt med Møre og Romsdal politidistrikt eller kommunikasjonssjef i Hofseth, Jannicke Farstad.»