Erstad har vært i Momentium-systemet i over 10 år, både som studiomanager i Ocean Sound Recordings og som presse- og medieansvarlig i Momentium. Tidligere denne uka ble det klart at han ikke fortsetter i Momentium. Han har nå signert en avtale med AaFK som i første omgang strekker seg ut kommende sesong.

– Terje vil gå inn i et sterkt team med dyktige folk og har med seg erfaring, entusiasme og en god dose kunnskap om fotball. Vi er sikre på at han vil passe veldig godt inn, og skal jobbe tett opp mot de andre i markedsavdelinga. En god signering for kommende sesong, forteller klubbdirektør Ronny Stokke.

I sin nye jobb i AaFK skal Terje Erstad jobbe med en økt satsing på prosjekter som omfatter breddeklubbene på Sunnmøre, samt følge opp små og mellomstore samarbeidspartnere, primært innen patriot-segmentet. Han vil også være involvert i produksjon til nett og sosiale medier.

– Det føles veldig riktig, og det er utrolig spennende. Jeg kjenner AaFK godt som supporter, og jeg tenker at jeg går fra en jobb der jeg fikk jobbe med det kjekkeste jeg vet, nemlig folk, og nå går jeg til en ny jobb der jeg får jobbe med det samme. Og det er veldig spennende. I tillegg får jeg jobbe med fotball som er det aller, aller kjekkeste som finnes. Jeg gleder meg veldig, sier Terje Erstad til klubbens hjemmeside.