Det har lenge vært klart at kaptein David Fällman ikke kom til å forlenge sitt opphold i AaFK etter at familien flyttet hjem til Sverige tidligere i år.

Tidligere denne uka bekreftet AaFK-trener Christian Johnsen til Sunnmørsposten at Alexander Juel Andersen, Oscar Solnørdal, Christian Mork Breivik, Ebiye Moses, Jeppe Moe, Erlend Segberg var ferdige i klubben som en følge av at kontraktene deres utløper ved årsslutt. I tillegg reiser Tobias Klystner tilbake til Danmark etter et mislykket låneopphold.

Kristoffer Ødemarksbakken er også på utgående kontrakt, men Johnsen sa at framtida hans ikke var avklart da han snakket med Sunnmørsposten. Nå er det imidlertid bekreftet at også Ødemarksbakken forlater AaFK.

Alle spillerne ble takket av under en julelunsj på stadion etter årets siste fellestrening.

– Det var en fin avslutning på en skuffende sesong for alle involverte. Fellesnevneren for de som ble takket av er at det er flotte mennesker og at de har vært fantastiske representanter for AaFK. Bakgrunnen for valgene i forhold til enkeltspillere går på en helhetsvurdering hvor både rollekrav, individuelle kvaliteter, totalitet i tropp, spillernes motiver og økonomi har spilt inn, sier sportssjef Bjørn Erik Melland.