I helga feiret Lid Bil to år, og det ble gjort med brask og bram. Utenfor lokalet deres i Breivika var det nemlig rigget til med servering fra Potetbaker’n, DJ, utstilling av kule biler og oppstilling av over 50 superbiler som skulle kjøre i en stor bilparade. Fint vær gjorde også at folk strømmet til for å få med seg feiringen.

– Det har vært veldig mye folk innom. Jeg vet ikke nøyaktig hvor mange, men over 200. Det er overraskende mange, men veldig kjekt for oss. De koser seg med god mat og fine biler, så stemningen er veldig god, sier bilpleietekniker hos Lid Bil, Erlend Lid.

Stor drive-out

Høydepunktet under feiringen må nok sies å være den store bilparaden som var planlagt. Over 50 biler av ulike bilmerker som Porche, BMW, Jaguar, Corvette, Mustang var stilt opp på en lang rekke. I tillegg var det utstilling av italienske superbiler av merkene Ferrari og Lamborghini, som også skulle være med i paraden.

– Det er veldig stas med så mange forskjellige biler. I år måtte vi sette en begrensning, men i fremtiden skal vi gjøre det enda større. Dette er noe jeg håper vi kan gjøre hvert år, smiler en fornøyd Erlend Lid.

Se bilder fra feiringen til Lid Bil under: