– Dette er en kontrakt vi er veldig stolte av. Med rundt 1000 ansatte er det ikke tvil om at de blir en av våre største og viktigste samarbeidspartnere i årene fremover, sier Christoffer Bårdsgjære, Key Account Manager i AAPW, i en pressemelding.

Christoffer Bårdsgjære, Key Account Manager i AAPW Foto: AAPW

En norskeid totalleverandør

Aalesund Protective Wear består av de norske merkevarene Strakofa, Aalesund Oljeklede og Regatta, og er derfor en totalleverandør av arbeidsbekledning og flyteutstyr.

– Frøy har valgt bekledning fra Strakofa, der det meste er synlighetstøy. I tillegg skal de ha flyt- og redningsvester fra Regatta og verneutstyr, sier Bårdsgjære videre.

– Vi endte opp med å velge AAPW etter en totalvurdering av flere leverandører av arbeidsklær. AAPW fremsto i denne vurderingen som en solid og fleksibel totalleverandør med varer godt egnet til den næringen vi opererer i. Evnen til å være fleksibel og levere produkter tilpasset enhver arbeidsoperasjon er viktig for oss, forteller Jan Åge Volden i Frøy.

De fleste merkevarene til Aalesund Protective Wear kommer fra Sunnmøre, og produktene er utviklet og testet for å tåle de røffe forholdene langs den norske kysten. Bårdsgjære føler at dette er en av grunnene til at AAPW er en god match, og det gjør også at Frøy blir en naturlig sparringspartner når nye produkter skal utvikles fremover.