Selskapet ble etablert på Hamar i 2014, og har siden den gang ekspandert rundt om i landet til byer som Bergen, Trondheim og Oslo, samt Stockholm i Sverige. Fra og med 31. august blir de også å finne i Ålesund.

– Planen da selskapet ble startet var at det ikke bare skulle være et nasjonalt selskap, men noe større. Vi er et selskap som ønsker å vokse, og det gjøres enten gjennom kundeportefølje eller å etablere seg flere plasser. Nordvestlandet er en attraktiv region med et spennende næringsliv, der vi allerede har flere bedrifter som kunder. Gjennom samtaler som vi har hatt med aktører i Ålesund, har det vist seg at det er et stort behov for kompetanseutvikling og rekruttering her, forteller kommersiell leder i AC, Knut Are Nordheim.

Og får støtte fra Mette Slinning, som har fått kommersielt ansvar for Ålesund-kontoret.

– Det blir fantastisk å få jobbe og være tett på næringslivet på Sunnmøre og i Ålesund. Vi ser behovet for et slikt konsept her, og ønsker å bidra til å utvikle regionen videre, så vi gleder oss til å åpne, sier hun.

Mette Slinning (t.h.) har kommersielt ansvar for Ålesund-kontoret til Assessment Company, som åpner 31. august. Foto: AC/PRESSEFOTO

Toppidrettssenter for næringslivet

AC tilbyr tjenester innenfor strategi- og organisasjonsutvikling, lederutvikling og rekruttering. Blant anna legger de opp treningsprogram for både ledere og ansatte, for å øke kompetanse og skreddersy folk inn i spesifikke roller i næringslivet. Dette gjøres gjennom selskapets egenutviklede «PeopleLab», som utnytter teknologi til å skape rom for selvinnsikt, mestring og progresjon i alle ledd av virksomheten. Kundene til AC får dermed trene ved å løse skreddersydde oppgaver, med video som et svært sentralt element.

– «PeopleLab» gjør oss unike, og vi liker å kalle oss selv et toppidrettssenter for næringslivet. Vi trener kundene våre på utvikling og kompetanse for å ta ansatte, virksomheter og organisasjoner flere steg fremover, forklarer Mette Slinning.

Åpningsfest

Konsulentselskapet har allerede jobbet med flere ålesundbaserte selskaper. Blant anna har de gjennomført et stort prosjekt for Norwegian Hydrogen. 31. august åpner AC offisielt sitt nye kontor i Ålesund, og inviterer i den forbindelse til åpningsfest i sine nye lokaler.

– Det vil bli faglig innslag fra gründer Steffen Dyre Hansen om hvordan du kan utvikle ditt team, og deg selv som leder, gjennom systematisk trening og utvikling. I tillegg blir det paneldebatt, møte med to av våre kunder og våre ansatte, og videre fest utover kvelden, opplyser Mette Slinning.