Han tar med seg 13 års erfaring fra Oslo til kontoret i Notenesgata, skriver selskapet på sine nettsider.

– Jeg er opprinnelig fra Telemark, men samboeren min er fra Sunnmøre. Sammen har vi tre barn og nå var det på tide å komme nærmere familien. Jeg ser frem til å komme tettere på både folka og naturen her, forteller Steffen.

Han hadde sin første dag i ny jobb mandag 7. august.

– Rentehevingene gjør naturlig nok at vi er litt ekstra spente i år, men jeg ser at eiendomsmarkedet her på Sunnmøre er mer stabilt enn i Oslo. Omsetningstiden er kanskje noe lenger, men det er mindre svingninger, forklarer han.

Bikket over 500 solgte leiligheter

Selv har han mest erfaring med salg av leiligheter. Sentralt i Oslo har Usterud omsatt over 500 leiligheter i ulike prisklasser. Det er en erfaring som kommer godt med.

– Vi er trygge på at vi har fått en solid ressurs med på laget. Steffen kan vise til solid salgskompetanse, er flink med folk og tar med seg verdifull erfaring til Ålesund, sier Hanne Vadset Knotten, daglig leder i PrivatMegleren Ålesund.

Motiveres av vellykkede salg

Til tross for mange år i faget og enda flere solgte leiligheter, synes Steffen fortsatt at det er like givende å gjennomføre et vellykket salg.

– Det er morsomt på jobb når folk er fornøyde. Uansett om jeg har hjulpet dem å selge, eller å kjøpe. Det er privilegium å få ta del i alt fra den aller første leiligheten, til den første familieboligen, avslutter han.