− Det er veldig gøy og stas å delta på talentleiren. Det føles bra å få bekreftelse på at man gjør noe riktig. Det er også veldig lærerikt og gøy å spille med de beste i landet, sier Nora Fiskerstrand Aasen (15).

Blindheim-spilleren fra Ålesund drømmer om en dag å spille på landslaget og kanskje også for internasjonale toppklubber som Barcelona og Chelsea, og hun er klar over hvor viktig det er å prestere på arenaer som dette.

Marie Krogsæter Sæterøy (13) fra Brattvåg har allerede vist seg som en veldig god duellspiller. Det kommer godt med på veien mot en spennende fotballkarriere. Hun vil spille på landslaget og i utlandet.

− Det er kjempestort og lærerikt å være med på talentleiren, og det er kjekt å ha kommet såpass langt, sier hun.

De fem som er plukket ut fra Sunnmøre er alle fra Ålesund. Det er Serah Senior-Hårvik fra AaFK Fortuna, Madelen Brandal Hansen og Nora Fiskerstrand Aasen fra Blindheim, Marie Krogsæter Sæterøy fra Brattvåg og Sara Aarønes Holte fra Herd.

Går for gull sammen

Equinor har hatt et samarbeid med Norges Fotballforbund i over 20 år. Equinor Talentleir og Equinor Landslagsskolen har vært en viktig arena for trening og utvikling av mange av Norges beste fotballspillere, blant annet årets vinner og toppscorer i Champions League, Erling Braut Haaland.

– Med talentutviklingsprogrammet vårt, «Morgendagens helter», ønsker vi å bidra til å bygge opp talentene som skal dra Norge inn i fremtiden. Vi er stolte av å støtte sunnmørstalentenes reise mot toppen av fotballen, sier Thea Moen, sponsorsjef i Equinor.