Ålesund, Brosundet: Melding om feststøy fra båter i brosundet. Patrulje til stedet og det gitt pålegg om å holde det rolig frem til i morgen tidlig, ble det meldt kl. 03.59.

Ålesund, Aspøya: Melding om feststøy fra en leilighet. Patrulje til stedet, og beboer ble gitt pålegg om å holde det rolig resten av natta, het det kl. 03.32.

Ålesund sentrum kl. 03.26: Patrulje kom over en mann som opptrådte aggressivt. Mannen satte seg opp mot patruljen, og blir anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann samt ordensforstyrrelse. Mannen ble innbragt til arresten.

Ålesund sentrum kl. 02.10: En mann fremstår ute av stand til å ta vare på seg selv - innbringes til arresten. Mannen anmeldes for besittelse av en mindre mengde narkotika. Han ble fremstilt for lege grunnet beruselsesgraden og overtatt av helse, het det i en oppdatering fra politiet kl. 03.15.

Ålesund sentrum: Patrulje påtraff en mann som tidligere på kvelden ble bortvist fra sentrum. Mannen anmeldes for ikke å ha etterkommet pålegg gitt av politiet, ble det meldt kl. 02.48.

Ålesund, Moa kl. 02.40: Melding om en mann som nekter å forlate et utested hvor han var uønsket grunnet adferd. Patrulje til stedet og bortviste mannen frem til i morgen tidlig.

Ålesund, Åsestranda: Taxisjåfør meldte at han hadde en person i bilen som nektet å betale for turen han hadde foretatt. Patrulje til stedet og mannen gjorde opp for seg, het det i melding kl. 02.16.

Ålesund sentrum kl. 01.57: Melding fra et utested om at de hadde problemer med en gjest som nektet å forlate stedet. Patrulje bortviste mannen fra sentrum resten av natten grunnet ordensforstyrrelse.

Ålesund sentrum kl. 01.22: Melding om en mann som har vært noe utagerende utenfor et utested. Patruljen har bortvist mannen fra sentrum frem til i morgen tidlig.

Ålesund sentrum: Melding om en mann som var plagsom overfor personer i området utenfor en kiosk. Patruljen til stedet og anmelder mannen for ikke å etterkomme pålegg gitt av politiet, het det i en melding kl. 01.01.

Ålesund, Brattvåg kl. 00.38: Patrulje har stanset og kontrollert en moped. Føre har fått pålegg om å la mopeden stå frem til i morgen grunnet forhold ved mopeden og glatt føre.

Ålesund sentrum kl. 00.30: En mann blir anmeldt for urinering utenfor en restaurant. Patruljen bortviste også mannen fra sentrum frem til i morgen tidlig.