Tilgjengelig, innovativ og engasjert var bare noen få av adjektivene som studentene brukte i nominasjonen av Espen Torgersen, som er førsteamanuensis, Institutt for havromsoperasjoner og byggteknikk ved universitetet.

– Årets prisvinner får skryt for kvaliteten på undervisningen som viser sammenhengen mellom teori og praksis. Studentene føler seg hørt av en faglærer som alltid er tilgjengelig og som er tydelig dedikert i sine fag, kunne Vorkinn slå fast.

Viserektor ved NTNU i Ålesund, Anne-Lise Sagen Major, stilte seg også i rekken av gratulanter, og fulgte opp med at flere hadde fortjent en pris.

– Gratulerer Espen. Dette fortjener du, og vi er stolt over å ha slike undervisere ved NTNU i Ålesund. Alle dere andre nominerte fortjener også en pris, og jeg skulle så gjerne delt ut en til hver av dere, men det kommer flere muligheter, legger hun til.

«Studentenes Studiekvalitetspris» gir en anerkjennelse til ansatte, og kan tildeles en eller flere undervisere som har markert seg i undervisningsarbeidet ved universitetet. Det er studentene som bestemmer hvem de nominerte er og til slutt kårer en jury vinneren.