Navnebyttet gjøres for å tydeligere vise hele spekteret av produkter i selskapet, som dekker alt av interiør i et skip, dekorasjon, møbler, rør, ventilasjon og varmeanlegg.

– Med det nye navnet Vard Interiors styrker vi posisjonen vår som leverandør av hele interiøret i skipet, og bidrar til å skape neste generasjons bolig om bord på fartøyet gjennom innkvartering, VVS og rør, sier Riccardo Manilla, daglig leder i Vard Interiors.

Vard Interiors har hovedkontor i Tennfjord og kontor i Tulcea, Romania.

Det er Hav Design i Fosnavåg som har utvikle det nye havvind servicefartøyet. Foto: Illustrasjon

Ny kontrakt

Vard Interiors har signert en kontrakt med amerikanske Fincantieri Bay Shipbuilding. De skal levere en komplett utstyr-pakke til et nytt havvind servicefartøy. Det er Hav Design i Fosnavåg som har utvikle det nye havvind servicefartøyet for amerikanske Crest. Under denne kontrakten skal Vard Interiors levere alt utstyr knyttet til VVS, prosjektering, full dokumentpakke og igangkjøring.

– Denne kontrakten representerer en milepæl i Vard Interiors historie. Nøkkelen til denne prestasjonen er bygd på kunnskapen vi har i å levere bærekraftig teknologi til kundene våre, sier Manilla.

Det nybygde hybridfartøyet skal bygges av Fincantieri Bay Shipbuilding i Sturgeon Bay, Wisconsin, og skal til Coastal Virginia Offshore Wind-prosjektet.

Fartøyet er planlagt levert desember 2025.