– Det er veldig fint å flytte inn. Vi har ventet lenge på oppussinga som har blitt gjort, og vi er veldig fornøyde med slik det har blitt. Vi har vært i byen lenge og nå er det godt å få noe som er vårt eget, smiler banksjef i Sparebanken Vest Ålesund, Eirik Vartdal.

Eirik Vartdal (t.h) med et par kollegaer på arbeidsplassen til de bankansatte. Foto: Kristian Moe

Tirsdag var det offisiell snorklipping med varaordfører i Ålesund, Vebjørn Krogsæter, og tale fra administrerende direktør i Sparebanken Vest, Jan Erik Kjerpeseth. I tillegg hadde banken et bedriftsarrangement med konsernledelse, bedriftskunder og samarbeidspartnere til stede.

– I dag, onsdag, har vi Åpen dag for alle som har lyst til å komme innom, og som er nysgjerrige på å se hvordan det har blitt her, forteller Vartdal.

– Kommet for å bli

Det nye lokalet til Sparebanken Vest har to etasjer. I første etasje er det arbeidsrom for meglerne og flere moderne møterom som har fått navn etter kjente steder og severdigheter i Ålesund. I andre etasje er det et større møterom/personalrom, samt arbeidsplassen til de bankansatte. Veggene i lokalet er dekorert med bilder tatt av Øyvind Sunde.

– Sluttresultatet har blitt fantastisk både innvendig og utvendig, sier Eirik Vartdal.

Hva betyr det for Sparebanken Vest å få flytte inn i helt nye lokaler?

– Det er veldig kjekt for Sparebanken Vest å åpne opp og utvide til en ny region. Når vi har fått et så flott lokale som dette, og har brukt så mye tid og energi på å få det fint, viser det at vi har kommet for å bli, fastslår Eirik Vartdal.

Møterommet Rundskue Foto: Kristian Moe
Et større møterom/personalrom Foto: Kristian Moe