Nå skifter de navn til BestDrive by Continental og på avdelingen i Fremmerholen er de nye skiltene allerede på plass på utsiden av bygget.

– Dette har mange fordeler for oss, og selv om dekktjenester fremdeles skal være fundamentet vårt vil satsingen i fremtiden også inkludere Car-service, sier avdelingsleder ved Dekkmann i Ålesund, Øystein Kjerstad Årsheim.

Dekkmanns avdeling i Brusdalsveien, der der nye skiltene allerede er på plass på bygget. Foto: Anne Solveig Berge Trandal

Årsakene til navneskiftet er at de ønsker samme navn på kjeden over hele Europa. Resten av Europa har alt skiftet navn og nå var det Norge sin tur. I løpet av sommeren blir 80 avdelinger og franchisetakere en del av den internasjonale dekk-kjeden. Navneskiftet innebærer også at nettsidene til Dekkmann etter hvert vil bli helt nye.

Dekkmann tilbyr allerede dekkhotell og dekkskifte til mer enn 60.000 nordmenn. Med det nye konseptet BestDrive by Continental, vil de tilby kundene flere tjenester og servicekonsepter.

I midten, avdelingsleder Øystein Kjerstad Årsheim, til Venstre: Kundeveileder Paal-Erik Ystenes og til Høyre Kundeveileder Ole-Kristian Gjerde. Foto: Dekkmann

– Dekkmann i Ålesund er Norges mest veldrevne avdeling og er den absolutt største i Møre og Romsdal. Den er også nest størst i Norge, kun slått av vår avdeling i Oslo, forteller Årsheim.

– Vi ser nå på muligheten for å utvide i Ålesund, forteller Årsheim med et smil. Uten å kunne fortelle noe mer om det på dette tidspunktet.

Det nye navnet er på plass på bygget men bilene har ikke fått den nye logoen helt enda. Foto: Anne Solveig Berge Trandal