H-fasader har produksjon i Norge, i Ålesund og Fredrikstad, samt i Litauen, og flere prosjekt- og monteringsavdelinger i Norge. Selskapet har 300 ansatte og er en del av Ålesund-baserte Flakk-Gruppen.

– Vi er glade for å kunne utvide vår virksomhet til Sverige og tilby våre kvalitetsprodukter til en enda bredere kundekrets, sier Knut Flakk, eier og styreleder i H-fasader AS.

Knut Flakk, eier og styreleder i H-fasader AS. Foto: Arkivfoto Kristian Moe

– Jonas Malmkvist, som er utnevnt til daglig leder for vår satsing i Sverige, har betydelig erfaring innen bransjen. Vi er overbevist om at han, med sin ekspertise og lederskap, vil lede teamet på en god måte og etablere H-fasader som en pålitelig partner for kunder i Sverige, sier Flakk.

Daglig leder Jonas Malmkvist har en sterk visjon for selskapets vekst på det svenske markedet.

– Det er med stor entusiasme jeg tar på meg rollen som daglig leder for H-fasader i Sverige, og ser frem til å lede selskapets ekspansjon på det svenske markedet. Vi er fast bestemt på å levere høykvalitetsprodukter og enestående service til våre kunder, samtidig som vi streber etter å etablere langsiktige og suksessrike relasjoner, sier han.