– Vi satser på en myk åpning onsdag eller torsdag neste uke, der folk kan begynne å bestille donuts. Nå holder vi på å gjøre ferdig den siste riggingen i lokalet før vi er helt klare. Det blir spennende å åpne og vi gleder oss, sier medeier i Devies, Christian Ødegaard.

Devie’s Donuts holder til i Øwregata 2. Foto: Kristian Moe

En lang prosess

Det var i mai 2021 at Christian Ødegaard, gjennom eiendomsselskapet Ødegaard Invest, tok over førsteetasjen i Øwregata 2. Deretter begynte han å lete etter leietakere, og kom i kontakt med Anthoni Mikal Giskegjerde, mannen bak Devies. De inngikk et partnerskap, og Giskegjerde presenterte ideen sin om å selge kaffe, bakevarer og donuts i den ene delen av bygget. Siden har det blitt jobbet på for å gjøre klart lokalet, som endelig nærmer seg klart til åpning.

– Det har vært en lang prosess, men nå er vi snart klare. Det gjenstår fortsatt litt arbeid, men det kommer til å skje mye her i løpet av kort tid, sier påtroppende daglig leder i Devie’s Donuts, Karoline Grande.

Disken nærmer seg ferdig. Foto: Kristian Moe
Litt arbeid gjenstår med sitteplassene i lokalet. Foto: Kristian Moe

Åpner innen to uker

I løpet av neste uke skal det bli mulig for folk å bestille donuts fra Devie’s Donuts. Om ikke lenge åpner også Devie’s Donuts utsalget i lokalet sitt på Brunholmen.

– Vi åpner for fullt innen to uker. Det gleder vi oss veldig til, og håper folk tar turen innom, smiler Karoline Grande.