– Konseptet er enkelt: Her kan du ta med deg arbeidet ditt og jobbe i åpent kontorfellesskap med bedrifter og folk fra Sunnmøre og andre steder i landet, forteller Malin Natland Førde fra Næringsforeningen.

Hvorfor?

Hensikten med coworken er å vise det spennende arbeidslivet på Sunnmøre og samle personer fra ulike deler av arbeidslivet. Samtidig som man jobber med egne oppgaver, kan man stifte nye bekjentskap over en kaffekopp, i lunsjen og på afterwork.

– I år blir det et lett program i lunsjene der vi skal få enda mer tid til å bli kjent med hverandre, samt ha en sofaprat med ulike perspektiver om Ålesund som bo-, studie- og arbeidssted. Vi ønsker å fortsette å gi dette tilbudet tett oppunder juleferien, slik at det er lett for folk å dra hjem og samtidig jobbe et par dager, sier Natland Førde.

For hvem?

Arrangementet passer for alle som trenger et sted å jobbe før juleferien. Eksempelvis studenter som skal hjem til jul, personer som er nysgjerrig på arbeidsmarkedet på Sunnmøre, og bedrifter som ønsker å vise fram bedriften og regionen.

- Ta med pc´en og sett deg sammen med oss for å jobbe med salg, skrive på manus, redigere, eller hva enn du trenger å få gjort, opfordrer Stig Rune Sætre fra Sparebanken Møre.

I år er Sparebanken Møre og SpareBank 1 SMN hovedsamarbeidspartnere, og Converto, Twoday Avento og Pir Cowork samarbeidspartnere.