Sist helg gikk det 14. julemarkedet i Korsatunnelen av stabelen, et familiearrangementet som etter hvert har blitt en svært så kjær førjulstradisjon for mange.

– Vi er så glade for å være i mål med årets høydepunkt, Julemarkedet i Ålesund. Det er spesielt artig når vi ser at det hvert år bare øker på med besøk og utvalg av gode utstillere, sier Trine, og kan fortelle at årets utstillere meldte om svært godt salg.

God stemning mellom bodene i Korsatunnelen Foto: Bypatrioten

Lokal underholdning og kos

På årets marked kunne man tradisjon tro oppleve både korpsmusikk, møte selveste julenissen og få både godteposer, gløgg og boller. Også Mannskoret Varde slo til med en konsert om bord i Parat III, i regi av Suppe-Kalle/Suppebilen.

– Vi hadde også håpet i det lengste at vi skulle få i gang juletoget som skulle kjøre gratis runder i byen, men nullføre og ei tynn ishinne i gatene gjorde det plett umulig. Sånn er det å holde på her i Ålesund og på Sunnmøre. Men vi gir oss ikke! Det er mange dager igjen til jul og toget skal nok komme seg ut på tur, selv om det ikke ble i løpet av markedet, håper Trine Klemetsen.

Mannskoret Varde slo til med en konsert om bord i Parat III. Foto: Bypatrioten