«Kvinner som Vinner» er en konferanse som skal hjelpe kvinner til å verdsette, se og bruke sin egen kompetanse. Den ble arrangert for første gang i fjor med stor suksess av business-coach Anne Berit Olsvik, som hadde med seg karriereveileder Trine Elise Rødal som sin medhjelper.

– Folk var veldig begeistra og syntes det var hyggelig å treffe likesinnede damer. Det var overveldende positiv respons, både på selve dagen og foredragene. Mange sa også at de ville komme tilbake i år, så da var det bare å sette i gang en ny konferanse, sier initiativtaker Anne Berit Olsvik.

Meant for more

Konferansen fokuserer på personlig utvikling der deltakerne skal sitte igjen med nyttige verktøy som kan brukes til å skape en bedre hverdag for seg selv, eller til å lykkes videre i karrieren. Dette gjøres gjennom inspirerende foredrag fra sterke kvinner og nettverksbygging. På generell basis har konferansen slagordet «Kvinner som kan, vil og tør», mens årets tema er «Meant for More».

– Vi vil skape et positivt og støttende fellesskap der kvinner heier på hverandre og løfter hverandre frem. Vi ønsker å bidra til at deltakerne opplever å få ny motivasjon, selvtillit og mer tro på seg selv og sine evner. Vi ønsker å motivere dem og inspirere dem til å tørre mer og se sin egen verdi. Det er kjernen i årets konferanse, forteller Anne Berit, som i år har fått med seg personlig coach Heidi Haram som sin medhjelper.

– Jeg var deltaker i fjor og synes det var en veldig fin dag. For meg er dette i helt riktig gate, med tanke på personlig utvikling, det å få folk til å tro på seg selv og skape det man har lyst til. Derfor er det veldig artig å være med og bidra inn mot konferansen i år. Det gir meg en trygghet og stolthet over det jeg holder på med, sier Haram.

Programmet

Programmet for årets konferanse, som går av stabelen 20. oktober på Quality Hotel Waterfront, er klart. Det består av foredrag fra gründer Maria Holand Tøsse, psykolog, lykkeforsker og førsteamanuensis i Mindfulness og positiv psykologi ved NTNU i Gjøvik, Gunvor Marie Dyrdal, Anne Berit selv og Heidi Haram. I tillegg blir det satt av mye tid til nettverksbygging, og på kvelden er det lagt opp til festmiddag og nytt foredrag fra Anne Berit.

– Folk synes det ser interessant og spennende ut, og vi har bra med påmeldinger allerede. Vi håper å bygge videre på suksessen fra i fjor, samtidig som vi er med på å styrke kvinner til å tro mer på seg selv, utnytte ressursene i seg selv og gjør dem flinkere til å synliggjøre kompetansen sin, avslutter Anne Berit Olsvik.