Arrangementet ble avholdt i Larsgårdshallen med rundt 60 utøvere oppe til gradering. Med publikum og frivillige var det totalt 150 deltakere på arrangementet.

Graderingen ble gjennomført av Sensei Arild Aase (4. dan) og Sensei Bjarte Husebø (4. dan) fra Nordhordaland Karateklubb. De gjennomførte også treningsseminar med økter gjennom hele helga.

Kultursjef i Ålesund kommune, Oskar Skulstad, var innom og delte ut både gratulasjoner og blomster fra kommunen til klubben.

Michelle Gjerde (t.h.) ble gjort ekstra stas på under lørdagens arrangement etter at hun ble norgesmester under NM i Kristiansand. Her sammen med hovedinstruktør Gjermund Kvernmo Langset. Foto: Møre Karateklubb

Ekstra oppmerksomhet

Under lørdagens arrangement ble det også gjort ekstra stas på to av utøverne i Møre Karateklubb: Michelle Gjerde (15 år) som nylig ble norgesmester under NM i Kristiansand og Didrik-Elias Aamaas (12 år) som fikk oppmerksomheten som årets forbilde i klubben grunnet utmerkende oppmøte og innsats på trening, samt gode holdninger utenom trening.

– Vi er veldig stolte over å ha så mange flotte medlemmer i klubben. Både Michelle som har trent veldig hardt for å bli Norgesmester, og Didrik-Elias med sin fremtreden, er forbilder for mange og som jobber hardt for å utvikle seg som utøvere og mennesker. Det ser vi, og det er det viktig for oss å anerkjenne, sier hovedinstruktør i Møre Karateklubb, Gjermund Kvernmo Langset.

Didrik-Elias Aamaas ble kåret til årets forbilde i Møre Karateklubb. Foto: Møre Karateklubb