Turneringen er for barn og ungdom i alderen 6–16 år, og i år er det hele 117 lag påmeldte lag. Det betyr at det skal spilles 231 håndballkamper fra fredag til søndag i Fagerlihallen, Larsgårdshallen, Hatlane idrettshall, Blindheimshallen og Borgundhallen.

– Det blir kjempekjekt. Jeg tror det blir helt fantastisk og vi gleder oss til å gå inn i en håndballaura med idrettsglede og alt som hører med. Og så håper vi på en opplevelsesrik helg med liv og røre, både på og utenfor banen, sier daglig leder i arrangørklubb SIF/Hessa, Line Trones Seter.

Det er lagt opp til moro både på og utenfor håndballbanen. Foto: Privat

Atlanterhavsparty

For selve turneringen står moro og det sportslige i fokus. Men også utenom all håndballspillingen kan cupdeltakerne vente seg glede og liv og røre. Nytt av året er at Tafjord Håndball Cup har inngått samarbeid med Atlanterhavsparken, og lørdags kveld inviterer parken til Atlanterhavsparty.

– Parken åpner dørene for alle cupdeltakerne på lørdag. Her blir det blant anna DJ, lysshow, kino, rebus og kahoot, så deltakerne kan forflytte seg rundt i parken og oppleve mye moro også utenfor banen, forteller Trones Seter.

– Dette er nytt av året, men jeg tror det blir veldig kjekt. Vi håper at det blir en suksess og på nok et vellykka arrangement, avslutter hun.