Gunnar Sørensen har vært alt-mulig-mann i AaFK i flere tiår, og vært med på hele veien fra 2.-divisjon til Eliteserien i løpet av sin tid som frivillig i klubben. Han ble derfor tildelt Ildsjel-prisen for innsatsen han har lagt ned og fortsetter å gjøre for AaFK.

– Jeg var den eneste som ikke visste det, og hadde ingen anelse. Jeg ble bedt om å komme og trodde egentlig det bare var snakk om mat, så jeg fikk sjokk. Men jeg må bare takke, sier Gunnar Sørensen lattermildt etter å ha fått Ildsjel-prisen fra fotballpresidenten.

Halvor Lie fikk også Ildsjel-pris for jobben han har gjort for jente- og kvinnefotballen på Sunnmøre siden han var med på å starte FK Fortuna i 1991. Foto: Kristian Moe

Også Halvor Lie fikk Ildsjel-prisen fra fotballpresident Lise Klaveness, for sin innsats for AaFK Fortuna og jente- og kvinnefotballen på Sunnmøre. Lie var med å starte opp klubben FK Fortuna i 1991, og har siden den gang innehatt de aller fleste rollene i klubben. Han er fortsatt aktiv som materialforvalter.

– Det er artig og kjempegøy å få en slik pris, sier Halvor Lie.

Begge ildsjelene fikk tildelt en landslagsdrakt med ordet «ILDSJEL» trykket på ryggen, som også ble signert av Lise Klaveness. De ble offisielt en del av det norske Ildsjel-landslaget og blir tatt med på landskamp på Ullevaal stadion sammen med ildsjeler fra hele landet.