Låtskriver, produsent og artist Chris Holsten har siden debuten i 2015 imponert det norske folk med sin musikk. Han står bak hits som Mexico, Wish I Never Met You, Smilet i ditt eget speil og mange flere. Etter å ha sunget utelukkende på engelsk tidligere har Chris Holsten de siste årene gitt ut norskspråklige låter. Låter som «Hvis verden», «Bare når det regner» og «Smilet i ditt eget speil» har herjet listene gjennom året, og tidligere i år kom debutalbum «Bak en fasade». Nå er Chris Holsten og resten av bandet klar for Jugendfest 2023.

Julie Bergan er en norsk artist og låtskriver fra Skien. Hun fikk sitt gjennombrudd som soloartist med låten «Arigato» fra 2016. Julie har også gitt ut låta «Ignite» med Alan Walker og reiste tidligere i år på verdensturne i lag med han. Sist hun spilte på Jugendfest var i 2019 og var da kledd i AaFK-drakt. Julie Bergan er kjent for å leverer energirike show og står i august neste år på scenen under Jugendfest.

Michelle Ullestad fra Voss begynte å skrive låter da hun var innlagt på psykiatrisk sykehus med fødselsdepresjon. Fem-seks år har gått, men nå begynner resultata å vise seg. I slutten av september ble hun kåret til «Årets Urørt 2022» av P3. En del av premien var å få opptre live på P3gull som gikk av stabelen sist helg. 27-åringen vant «Årets Urørt» med «Emilie», en låt som handler om et fenomen de fleste kan kjenne seg igjen i. Michelle er nå klar for å stå på scenen under jugenfest 2023.

Karpe, Kygo og Undergrunn er tidligere bekreftet til festivalen som skal være på Color Line Stadion 17. og 18. august 2023.