Stig Brenner har i løpet av de siste årene etablert seg som en av landets største artister. Han vant P3-prisen i 2021, er syv ganger Spellemannsnominert, og i 2022 spilte han sin første solokonsert for et utsolgt Oslo Spektrum.

Stig Haugen, kjent som Stig Brenner (tidligere Unge Ferrari) er norske rapperen, sangeren og låtskriveren og har opplevd stor suksess siden debuten i 2015.

I 2018 dannet han sammen med Arif og Karpe gruppen MARS som ga ut en EP med 4 låter. EP-en MARS ble nominert til Spellemannprisen 2018 i klassen urban.

I 2020 endret han artistnavn fra Unge Ferrari til Stig Brenner og kom med noen singler under det nye navnet før han ga ut albumet «Hvite duer, sort magi» i 2021. Han mottok hedersprisen under P3 Gull 2021 og var i tillegg nominert i klassen årets artist. «For Hvite duer, sort magi» ble han nominert Spellemannprisen 2021 i tre kategorier.

Han er kjent for hits som «Lianer», «Balkong», «Vi Kanke Være Venner», «Sort Magi» og i oktober i fjor gav han ut singelen «Øyner i nakken» et samarbeid med Isah.

Stig Brenner, eller den gang Unge Ferrari, på scenen under Sommerfesten på Giske i 2018. Foto: Anne S. B. Trandal