Begge foreldrene til Camilla Godø Krohn kommer fra Ålesund, men selv er hun oppvokst i Oslo. Hun har selvsagt vært i Ålesund mange ganger og har mange kjente her. Interessen for å drive med skuespill har hun hatt siden hun var liten:

– Jeg har drevet en del med amatørteater, og jeg husker at jeg var med på et kulturelt skolesekk-opplegg i fjerde klasse. På videregående valgte jeg dramalinja ved Nissen videregående skole, etter at jeg hadde fått det anbefalt av en leder på ungdomsklubben, forteller hun.

Belle lurer en voksen mann med hukommelsestap til å tro at de er kjærester. Foto: Stillfoto fra "Min fantastiske fremmede"

Debutfilm

Nå er hun altså aktuell med en av hovedrollene i «Min fantastiske fremmede», regissert av Johanna Pyykkö. Det er Camillas aller første film.

– Johanna vet veldig godt hva hun vil, og det var en herlig innspilling å være med på. Selv om det også var tungt og krevende, så var det veldig gøy, og jeg følte at jeg fikk prinsessebehandling! sier hun blidt.

I filmen spiller Camilla en 18 år gammel jente som blir kjent med en voksen mann med hukommelsestap og lurer ham til å tro at de er kjærester. Hun skaper et falskt liv for dem, men etter hvert som hun finner ut mer om mannen, begynner hun å ane at det kanskje ikke var så lurt.

Etter hvert går det opp for Belle at det kanskje ikke var så smart å starte et falskt liv med mannen med hukommelsestap. Foto: Stillfoto fra "Min fantastiske fremmede"

Adrenalinjunkie

Til tross for at hun stortrivdes med å spille inn filmen, er Camilla fortsatt usikker på om det er skuespiller hun vil bli. For tida avtjener hun førstegangstjenesten og synes det også er veldig kjekt:

– Jeg liker å prøve nye ting og er en skikkelig adrenalinjunkie! Førstegangstjenesten avtjener jeg i sanitetsbefalet som «basic medic» på beltevogn, og oppgava vår er å evakuere folk som er skada. Det er veldig spennende! Straks skal jeg være med på den store NATO-øvinga – og så må jeg fly rett fra Alta til Oslo for å være med på filmpremieren! forteller Camilla leende.

Camilla kaller seg selv for en «adrenalinjunkie». For tida avtjener hun førstegangstjenesten og skal være med på den store NATO-øvinga. Foto: Stillfoto fra "Min fantastiske fremmede"