Fredag 20. oktober kommer de seks guttene i Undergrunn tilbake til Ålesund og skal holde to konserter på samme dag. Til glede for alle unge i og rundet Ålesund blir det også Spire-konsert for alle under 18 år.

Spirekonsertene på Terminalen er ungdommen sine egen konsertserie der de kan oppleve de største artistene i Norge, i trygge rammer og alkoholfritt.

Dette blir den andre spire-konserten i år. Sigrid skal holde Spire-konsert på Terminalen 8. oktober.

I slutten av november skal Undergrunn holde to utsolgte konserter i Oslo Spektrum.

Hele Norges UG

Etter ett år med stor suksess har Undergrunn sluppet sitt tredje album på bare tre år. 13. april slapp Undergrunn albumet titulert «Egoland», hvor tekstene reflekterer Oslo-guttene sine ferske opplevelser rundt sitt mest suksessfulle og hektiske år til nå.

Det er ikke tilfeldig at rapgruppa blir kalt hele Norges Undergrunn, nemlig bare en dag etter releasedagen havnet «Egoland» sine 10 låter på Spotify sin «Top 50 Norway»-liste.

Rapgruppa spilte sin første konsert da de kun var 15 år og har siden den gang utviklet seg til noen av Norges sterkeste liveartister. Ikke bare stiller 20-åringene med gjennomførte sceneantrekk, koreografi og setlister. De opptrer med en vill energi og teft for god stemning som bare Undergrunn mestrer.

For ett år siden slapp Undergrunn sitt selvtitulerte album og tok et utsolgt Sentrum Scene med storm. Konserten fikk terningkast seks av NRK P3 som meldte at «Når publikum synger med på hver eneste låt vet du at du er på en bra konsert» og erklærte boybandet som «superstjerner».

De hadde fjorårets sommerhit i Norge med låten «Italia» som har over 26 millioner streams på Spotify. Og er også kjent for låter som Michelin Stjerner, Klikk, Jeg vet, Egoland, Lenge leve, Peroni & Perignon og mange flere.